Szolgáltatásaink

Amiben segítségére lehetünk
KapcsolatFőoldal

Kooperatív lehetőség

Szívesen részt venne a fejlesztésben? Szeretne bíbelődni a szövegekkel, képekkel, belenyúlni a szerveren lévő fájlokba?
A kooperatív csomagot Önnek találtuk ki!

 • Telepítjük a WordPress rendszert
 • Segítünk a tervezésben és a kialakításban
 • Fejlesztői hozzáférést adunk a WordPress oldalhoz
 • Megegyezés szerint bővítményeinkhez is!
 • Igény szerinti domain regisztráció és tárhely

Etikai és morális alapvetés

Partnereinkkel közös célunk, hogy a közös területeken együtt, egymást figyelembe véve dolgozzunk.

Fontos számunkra, hogy csak olyan témával foglalkozó weboldalakat készítsünk, mely nem bántó vagy sértő. Ezért nem kívánunk együttműködni semmilyen obszcén, támadó, faji, nemi, politikai vagy egyéb típusú megkülönböztetést erősítő weboldallal, sem olyan partnerrel, akinek célja a népi, nemzeti illetve keresztény értékeket lejáratni. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely paertnerünkkel, aki ilyen jellegű anyagot kíván publikálni tárhelyünkön, azonnal megszakítsuk üzleti együttműködésünket!

Szolgáltatásainkról részletesebben

Konzultáció, tanácsadás, oktatás

Egy új fejlesztés sikeressége 90%-ban az emberi tényezőkön múlik.
Ezért nem is csoda, hogy a legtöbb szakember hangsúlyozza, hogy
a siker kulcsa jól képzett és motivált csapat!

tanácsadás

Ha még nem alakkult ki a pontos elképzelés, kérdései vannak, szívesen tájékozódna lehetséges fejlesztési irányokról, kérjen személyes konzultációt. Sokszor egy rövid egyeztetéssel sok-sok napnyi felesleges munkát és vaskos pénzkötegeket spórolhat meg! Új partnereknek az első fizetett konzultációhoz ajándék egy óra további konzultáció vehető igénybe!

Célmeghatározás

Egy jó honlap felépítéséhez alapvető, hogy rendelkezzen konkrét, kivitelezhető és értékes célokkal. A további lépések ezeket a célokat követik. A helyesen megválasztott célok könnyítik, gyorsítják, és nem utolsó sorban költséghatékonyabbá teszik a folyamatot.

Bevezetési terv

Kik a változás legfontosabb szereplői, milyen ellenállásra és nehézségre kell számítani a bevezetés kapcsán, hogyan oldjuk meg zökkenőmentesen a bevezetést és az üzemeltetést?

Emberek felkészítése, betanítás

A webhely akkor lesz igazán hasznos, ha élő módon, szervesen kapcsolódik a vállalkozás tevékenységéhez. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a munkatársak jól ismerjék használatát, lehetőségeit. Akár csak az adatok feltöltését, vagy a teljes webhely üzemeltetését akarjuk házon belül megoldani, a kulcs a felkészült csapat.

Oktatás, tréningek, rendezvények

Szívesen segítünk általános informatikai témájú oktatásban, csapatépítő hétvégék szervezésében, céges összejövetelek lebonyolításában. Több lelkes és megbízható szakemberrel állunk kapcsolatban, akiket jó szívvel ajánlunk!

Webhely felépítése, üzemeltetése

Tapasztalatunk szerint egy új webhelyet rendkívül gyorsan fel lehet építeni – feltéve, hogy megfelelően előkészítettük a folyamatot. 
Nézzük a főbb technikai lépéseket:

domain, tárhely ügyintézés

Segítünk regisztrátort és tárhelyszolgáltatót választani. Igény esetén a teljes ügyintézést végigkísérjük. DNS beállítás, költséghatékonyság, tejesítmény mérlegelése.

Wordpress telepítés

Mi a WordPress rendszerét ajánljuk. Felépítjük WordPress oldalát, igény szerint betanítjuk munkatársát az alapvető műveletekre.

Sablon kiválasztása, üzembe helyezés

Rengeteget spórolhat, ha előre elkészített sablont használ honlapja kialakításához. Egy megfelelően megválasztott sablonnal a fejlesztés minimális időre csökken!

Fotózás és grafikai munkák

Ma már nehéz elképzelni jó oldalt grafikák, fotók nélkül. Rengeteg ingyenesen használható és vásárolható fotó, grafika közül válogathatunk, igény szerint alakíthatjuk azokat. A honlapot mégis kiemelik a saját képek – munkatársak, a cég irodája stb. A képek elkészítésében és a grafikai utómunkákban is szívesen segítünk.

közösségi oldalak, seo, egyéb

Integráció közösségi oldalakkal (facebook, pinterest stb.), keresőoptimalizálás, Google eszközök beállítása. Sok apró terület, amelyek együtt nagyon sokat jelenthetnek!

Havi költségek: Tárhely és fenntartás

Egy honlapot valahol üzemeltetni is kell…

Domain fenntartás, távoli elérés

Igyény szerint mi is regisztrálunk domain nevet, de partnereink saját nevüket is ránk irányíthatják. Ebben az esetben nincs felént költségük. Email címek továbbítását is ingyen biztosítjuk. Változtatások esetén csupán operátori díjjal kell számolni!

Tárhely

Az általunk üzemeltetett webhelyekhez a szükséges tárterület méretének függvényében havi bérleti díjat számítunk fe. A terület mérete a tárolt fájlok és a használt adatbázisos méretének összege alapján számítandók. Az árak átlagos terheltség mellett értendők.

 • Minden megkezdett 1GB: 500 Ft/hó.
 • Éves fizetés esetén egy hónap kedvezmény.
 • 5GB feletti rendelésnél kedvezmény.
 • Több ezer látogatószám mellett egyedi árak.

Tapasztalatunk szerint egy közepes méretű weboldal is kényelmesen elfér 1GB területen. Amennyiben sok képet használ a weboldal, javasoljuk a képek webre optimalizált tömörítését!

Kooperatív kiegészítők díjai

A megrendelt kooperatív kiegészítő szolgáltatásért a választott elemek függvényében havi 500-1500 Ft többletköltséggel kell számoljon. Példa: az általunk használt Divi fejlesztőeszköz és vele együttműködő bővítményeink használata, ftp és wp eléréssel havi 1000 Ft.

Kooperatív kiegészítő lehetőségek

Együtt építjük, együtt üzemeltetjük! A nálunk rendelt webes megoldásokat kérheti Kooperatív csomagban is!

Teljes WordPress hozzáférés

A nálunk rendelt webhelyet kérheti kooperatív csomagban, ami annyit jelent, hogy Ön is teljes hozzáféréssel rendelkezhet a WordPress oldalhoz. Igény szerint alakíthatja, módosíthatja a tartalmat. Természetesen óraalapú szerkezetben továbbra is rendelkezésére állunk! 

Amire szüksége van

Óraalapú rendszerben segítünk az Ön által kért területeken:

 • betanítjuk a rendszer alapszintű használatát
 • segítünk kialakítani új funkciókat
 • segítünk kisebb-nagyobb javításokban
 • grafikai, tervezői feladatokat vállalunk
 • stb.

Szabadon használható bővítmények

Csapatunk által használt és előfizetett bővítményeket megegyezés szerint használhatja. Amennyiben új bővítményt szeretne megvásárolni, könnyen lehet, hogy partnereink között akad olyan, aki szívesen társul – sok esetben így csoportos kedvezményt kérhetünk.

Saját domain, saját tárhely lehetősége

A nálunk üzemeltetett webhelyhez igény szerint meghatározhatjuk a rendelkezésre álló tárhelyet. Könnyedén regisztrálhat saját domain nevet, sőt, ha úgy dönt, akár át is költözhet saját független tárhelyére. (a gördülékeny ügymenet érdekében javasoljuk az általunk szerződött tárhelyszolgáltatót!)

Várjuk jelentkezését!

Kapcsolat