Szolgáltatásaink

Amiben segítségére lehetünk
KapcsolatFőoldal

Szolgáltatásaink

Konzultáció, tanácsadás, oktatás

Egy új fejlesztés sikeressége 90%-ban az emberi tényezőkön múlik.
Ezért nem is csoda, hogy a legtöbb szakember hangsúlyozza, hogy
a siker kulcsa jól képzett és motivált csapat!

Óraalapú tanácsadás

Ha még nem alakkult ki a pontos elképzelés, kérdései vannak, szívesen tájékozódna lehetséges fejlesztési irányokról, kérjen személyes konzultációt. Sokszor egy rövid egyeztetéssel sok-sok napnyi felesleges munkát és vaskos pénzkötegeket spórolhat meg! Új partnereknek az első fizetett konzultációhoz ajándék egy óra további konzultáció vehető igénybe!

Kérjen ajánlatot » Első óra ajándékkal 5000 Ft. + kiszállás

Célmeghatározás

Egy jó honlap felépítéséhez alapvető, hogy rendelkezzen konkrét, kivitelezhető és értékes célokkal. A további lépések ezeket a célokat követik. A helyesen megválasztott célok könnyítik, gyorsítják, és nem utolsó sorban költséghatékonyabbá teszik a folyamatot.

Kérjen ajánlatot » Célirányos vagy átfogó meghatározás

Bevezetési terv

Kik a változás legfontosabb szereplői, milyen ellenállásra és nehézségre kell számítani a bevezetés kapcsán, hogyan oldjuk meg zökkenőmentesen a bevezetést és az üzemeltetést?

Emberek felkészítése, betanítás

A webhely akkor lesz igazán hasznos, ha élő módon, szervesen kapcsolódik a vállalkozás tevékenységéhez. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a munkatársak jól ismerjék használatát, lehetőségeit. Akár csak az adatok feltöltését, vagy a teljes webhely üzemeltetését akarjuk házon belül megoldani, a kulcs a felkészült csapat.

Kérjen ajánlatot » Alkalmi vagy csoportos oktatás

Oktatás, tréningek, rendezvények

Szívesen segítünk általános informatikai témájú oktatásban, csapatépítő hétvégék szervezésében, céges összejövetelek lebonyolításában. Több lelkes és megbízható szakemberrel állunk kapcsolatban, akiket jó szívvel ajánlunk!

Mire van szüksége? » Ajánljuk őket!

Webhely felépítése, üzemeltetése

Tapasztalatunk szerint egy új webhelyet rendkívül gyorsan fel lehet építeni – feltéve, hogy megfelelően előkészítettük a folyamatot. 
Nézzük a főbb technikai lépéseket:

domain, tárhely ügyintézés

Segítünk regisztrátort és tárhelyszolgáltatót választani. Igény esetén a teljes ügyintézést végigkísérjük. DNS beállítás, költséghatékonyság, tejesítmény mérlegelése.

Wordpress telepítés

Mi a WordPress rendszerét ajánljuk. Felépítjük WordPress oldalát, igény szerint betanítjuk munkatársát az alapvető műveletekre.

Sablon kiválasztása, üzembe helyezés

Rengeteget spórolhat, ha előre elkészített sablont használ honlapja kialakításához. Egy megfelelően megválasztott sablonnal a fejlesztés minimális időre csökken!

Fotózás és grafikai munkák

Ma már nehéz elképzelni jó oldalt grafikák, fotók nélkül. Rengeteg ingyenesen használható és vásárolható fotó, grafika közül válogathatunk, igény szerint alakíthatjuk azokat. A honlapot mégis kiemelik a saját képek – munkatársak, a cég irodája stb. A képek elkészítésében és a grafikai utómunkákban is szívesen segítünk.

közösségi oldalak, seo, egyéb

Integráció közösségi oldalakkal (facebook, pinterest stb.), keresőoptimalizálás, Google eszközök beállítása. Sok apró terület, amelyek együtt nagyon sokat jelenthetnek!